Konferens med centralt läge i Skåne

Jacob Hansens Hus ligger mitt i centrala Helsingborg i hjärtat av Skåne. Därför har du lätt att ta dig hit oavsett om du kommer med tåg, buss, bil eller till fots. Det centrala läget gör att du har många parkeringsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger Magnus Stenbocksgallerians parkeringsgarage, och om det inte är tillräckligt stort så ligger Sundstorgsgaraget inte mer än ett par minuters promenad från Jacob Hansens Hus. Kommer du med tåg eller buss promenerar du enkelt från knutpunkten.

En kulturmärkt mötesplats

Det som gör Jacob Hansens Hus så speciellt är den värme och atmosfär som möter dig som besökare. Många är de lyckliga minnen som skapats här i huset. Huset är ett av Helsingborgs och Skånes vackraste kulturminnen och vi är stolta över att kunna ge er möjlighet att hålla arrangemang här.

Njutning för livet i Helsingborg

Vad finns det för bättre sätt att ta en paus från en dag med intensiva möten än att slå sig ner vid ett härligt dukat lunchbord? Vi tycker det är viktigt att ni får en paus från er konferens och en möjlighet att sträcka på benen. Därför samarbetar vi med några av Helsingborgs bästa krögare. Våra samarbetspartners till luncherna är restaurangerna Bara Vara, V Bistro, Gastro och Papi beroende av veckodag och hur många gäster ni är.

På förmiddagen serverar vi er en god och nyttig frukost med Zoegas kaffe, te, blandade bullar med variation av pålägg, juice frukt och grönsaker. På eftermiddagen får ni en härligt kopp Zoegas kaffe, te och en smarrig konditorikaka. Vill ni ha en fruktskål i lokalen ordnar vi givetvis det.

 

Teknik

Alla våra konferenslokaler är utrustade med datorprojektorer, trådlöst internet, over -head, whiteboard och blädderblock. Skulle ni behöva någon ytterligare teknik för er kommande konferens hyr vi in den från någon av våra duktiga samarbetspartners här i Helsingborg.