Frukostmöte eller ledningsmöte

Eftersom det på Jacob Hansens Hus finns en stor bredd på lokaler går det bra att anordna en mängd olika möten. Vill ni börja er dagkonferens på ett bra och effektivt sätt bokar ni ett av våra populära frukostmöten. Dina gäster möts då av en god och hälsosam frukost och ni får en bra start på dagen. Är det istället en utställning ni har behov av har vi lokalerna för detta. Vi har plats för upp emot 30 utställare. De små viktiga mötena har också en självklar plats här på Jacob Hansens Hus. Vill du veta mer om vad du har för möjligheter, ring oss så berättar vi mer.

Njutning för livet i Helsingborg

Vad finns det för bättre sätt att ta en paus från en dag med intensiva möten, än att slå sig ner vid ett härligt dukat lunch bord. Vi tycker det är viktigt att ni får en paus från er konferens och en möjlighet att sträcka på benen. Därför samarbetar vi med några av Helsingborgs bästa krögare. Våra samarbetspartners till luncherna, som endast ligger ett stenkast ifrån Jacob Hansens Hus, är restaurangerna Bara Vara, V Bistro, Gastro och Papi beroende av veckodag och hur många gäster ni är.

På förmiddagen serverar vi er en god och nyttig frukost med Zoégas kaffe, te, blandade bullar med variation av pålägg, juice, frukt och grönsaker. På eftermiddagen får ni en härlig kopp Zoégas kaffe, te och en smarrig konditorikaka. Vill ni ha en fruktskål i lokalen ordnar vi givetvis det.

Teknik

Alla våra konferenslokaler är utrustade med datorprojektor, trådlöst internet, whiteboard och blädderblock. Skulle ni behöva någon ytterligare teknik för er kommande konferens hyr vi in den från någon av våra duktiga samarbetspartners här i Helsingborg.