Storslaget eller mysigt

Att skratten ekar mellan väggarna på Jacob Hansens Hus är inget ovanligt. Många är de fester och event som hållits här genom åren, allt från stora företagsjubileum till små intima 30-års fester. Eftersom du har flera olika lokaler att välja mellan finns möjligheterna här för just din fest.

En oas mitt i Helsingborg

Jacob Hansens Hus omsluter en grön och lummig innergård. Hyr du en festlokal här så har du självklart tillgång till innergården. På sommaren passar den utmärkt för välkomstdrinken, för de som vill gifta sig under bar himmel är vår innergård ett bra alternativ för er bröllopsfest. Vid bokning på båda planen delas gården mellan sällskapen.

Vinglas, snapsglas och bestick

Här på Jacob Hansens Hus har vi full uppsättning av allt glas, bestick och porslin du kan tänkas behöva. Här finns allt från det lilla snapsglaset till det stora grogglaset. Allt detta ingår i din hyra.

Spännande buffé eller lyxig 3-rätters

På Jacob Hansens Hus får du själv bestämma vem ska som göra maten. I anslutning till lokalerna finns ett väl tilltaget värmekök. Restaurang diskmaskin, värmeugn, kaffemaskin och ismaskin finns i köken. Vi samarbetar med några av Helsingborgs bästa krögare – Bara Vara och Australiska Festservicen. Självklart kan ni välja en egen samarbetspartner om ni så önskar. Ni får också komma med egen dryck till festen.