Konferenslokaler eller festvåningar

Jacob Hansens Hus är en av Helsingborgs mest välkända och populära byggnader. Mängder av gäster har glada minnen från fester och arrangemang hållna i de stämningsfulla rummen.

Storslaget

Att hitta en mer storslagen festlokal i Skåne är svårt. Det välvda taket med sina underbara målningar ger din fest det där lilla extra. I Blå Salen kan ni ta emot upp till 140 sittande gäster. Här kan ni duka med långbord eller grupper, eller varför inte hyra in runda bord som ger en trevlig uppsluppen stämning. Denna lokal passar bra för företagsfester, bröllop och andra större arrangemang. Vill ni ha en kväll med mingel kan ni ha runt 200 gäster.

På Jacob Hansens Hus i Helsingborg anordnar vi allt från konferenser till bröllopsfester. Våra konferenslokaler är flexibla vilket gör att vi kan tillgodose era mest skilda önskemål, från ett 7 personer stort styrelsemöte till en trollskog på innergården. En vanlig vecka här kan innehålla våra mycket populära frukostmöten, en dagkonferens eller en modevisning med catwalk och mingeltallrik. En kväll kan lokalerna stå värd för en föreläsning om mänskliga rättigheter, och veckan avslutas på lördagen med en 140 personer stor bröllopsfest. Som du ser är möjligheterna ändlösa. Du kontaktas oss, så ordnar vi resten.

Vi som driver Jacob Hansens Hus är Syssy Bertlett Olsson och Jesper Liljegren som själva jobbar aktivt i rörelsen.

Konferens med centralt läge i Skåne

Jacob Hansens Hus ligger mitt i centrala Helsingborg i hjärtat av Skåne. Därför har du lätt att ta dig hit oavsett om du kommer med tåg, buss, bil eller till fots. Det centrala läget gör att du har många parkeringsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger Magnus Stenbocksgallerians parkeringsgarage, och om det inte är tillräckligt stort så ligger Sundstorgsgaraget inte mer än ett par minuters promenad från Jacob Hansens Hus. Kommer du med tåg eller buss promenerar du enkelt från knutpunkten.

En kulturmärkt mötesplats

Det som gör Jacob Hansens Hus så speciellt är den värme och atmosfär som möter dig som besökare. Många är de lyckliga minnen som skapats här i huset. Huset är ett av Helsingborgs och Skånes vackraste kulturminnen och vi är stolta över att kunna ge er möjlighet att hålla arrangemang här.